П`ятниця, 17.05.2024, 10:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Мій сайт

Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 413 | Додав: santa | Дата: 28.08.2010 | Коментарі (0)

Недавно в м.Києві в Голосієві Юрко Іллінський випадково підслухав грунтовну розмову англомовних іранців. В розмові іранці вели майже наукову дискусію, якою має бути майбутня доля Території, яка сьогодні називається Україною.
І осьв загальних обрисах зміст цієї розмови. Іранці стверджували, що українське село сьогодні катастрофічно вимирає і ця територія, яку займає українське сільське населення скоро буде звільнена без будь-яких додаткових зусиль.
А ось міста - то тут треба прикласти додаткові зусилля. Оскільки оснона маса українського населення нині проживає в 7 великих українських містах, то необхідно бомбонуть ці міста сіма "чистими" ядерними бомбами - і територія України буде звільнена від українського заселення іранцями. В самому Ірані на сьогодні відбувається різке зростання населення, а достатнього "життєвого простору"  для нього не вистачає.
На думку іранців - для майбутнього розселення зростаючого населення Ірану - найкращим чином підійшла би територія України.. ... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: santa | Дата: 26.08.2010 | Коментарі (0)

Якщо побіжно переглянути різноманітні форуми, на яких заторкується питання відношення росіян до незалежної України, до українців.
І ось, який висновок можна зробити з першого погляду, навіть не сильно копаючись в темі:
Росіяни, які живуть сьогодні в Росії - загалом дружньо, не агресивно настроєні по відношенню і до України і до українців, інтуїтивно відчуваючи мабуть, що, як би там не було, але більш спорідненого народу з російським, ніж український - вони в світі, на цій планеті  ніде не знайдуть.
2.Росіяни, які живуть сьогодні в Україні в своїй основній масі - чомусь люто ненавидять і Україну, і українців, і все українське!
Де ж тут собака зарита? В чому така різниця в поглядах росіян, які постійно живуть в Росії і тих, які мешкають сьогодні в Україні?

І ось тут ми не будемо винаходити велосипед, а скористаємось аргументом відомого українського правозахисника Василя Овсієнка /"Українська правда/:    

з ... Читати далі »
Переглядів: 425 | Додав: santa | Дата: 24.08.2010 | Коментарі (0)

В російської нації сьогодні справа стоїть так, що росіянам заборонено ставити питання про Російську Державу. Все більше і більше російських патріотів приходить до висновку, що відсутність Російської Держави в рамках політичного конгломерату російськомовних під назвою РФ з 88 регіонів, в кожному з яких наростає суверенізація за національною ознакою місцевих аборигенів і звідки тікають під тиском місцевих націоналістів саме росіяни (а куди їм тікати - ось питання?). Навіть Москва - це вже не оплот росіян . Це вже мегаполіс російськомовних, де вже чисто росіянину стає не зовсім комфортно.
На рівні вищого керівництва РФ  - такої проблеми, як визначення саме Російської Держави  - не стоїть.
Але постає питання - чи довго керівництву РФ вдасться уникати відповіді на поставлене часом питання, на наполегливі вимоги етнічних росіян, - де ж їм сховатись від утисків націоналістів в федеральних об'єктах РФ?
Чи зможе надовго зберегтись "страусина політика" керіництва РФ відносно ц ... Читати далі »
Переглядів: 378 | Додав: santa | Дата: 24.08.2010 | Коментарі (0)

Ідучи на вимогу МВФ (розшифровувати цю абревіатуру можна по різному -  і як Міжнародний Валютний Фонд, і як М.....к В.Ф. /так один кримський гуморист написав) - але підвищення пенсійного віку для жінок відбудеться.

А ось, як на це реагують профспілки і економічні експерти, прочитайте з матеріалу запозиченого з сайту "Аратта - Вікно в Україну harmony.com.ua:

"   

Що дасть українцям збільшення пенсійного віку на 5 років?
Незалежні профспілки та економіс ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: santa | Дата: 23.08.2010 | Коментарі (0)

24 серпня - Найбільше національне свято України! - День Незалежності України!
ЗСвятом тебе Україно!
З святом ВВас українці в Україні і не в Україні сущих!

Україна виборювала свою незалежність впродовж тисячоліть...
Вона завойовувала її декілька разів і потім втрачала, внаслідок або недолугості її зверхників, або завдяки зраді її союзниками, або взагалі завдяки неспрятливим обставинам, що складалися навколо України на ті часи.
Україна має тяглість від Бореї Вишньої, від Аратти, від Трипілля, від Малих Скіфії і Малої Тартарії, від Трої, від Кімерії і Гунагарду, від Куманіїї і Дешт-і-Кипчаку, від Київської Русі і Гетьманщини, від Запорозької Січі і УНР, від Гетьманату Павла Скоропадського, від республіки Холодного Яру і УРСР і до сьогоднішньої держави, яка носить горду назву - "УКРАЇНА"!
З святом, з Днем Незалежності тебе, Україно! 
Переглядів: 771 | Додав: santa | Дата: 23.08.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz