П`ятниця, 19.04.2024, 11:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Мій сайт

Головна » 2010 » Серпень » 26 » Іранці хотіли б щоб Україна стала іранською територією?
10:53
Іранці хотіли б щоб Україна стала іранською територією?
Недавно в м.Києві в Голосієві Юрко Іллінський випадково підслухав грунтовну розмову англомовних іранців. В розмові іранці вели майже наукову дискусію, якою має бути майбутня доля Території, яка сьогодні називається Україною.
І осьв загальних обрисах зміст цієї розмови. Іранці стверджували, що українське село сьогодні катастрофічно вимирає і ця територія, яку займає українське сільське населення скоро буде звільнена без будь-яких додаткових зусиль.
А ось міста - то тут треба прикласти додаткові зусилля. Оскільки оснона маса українського населення нині проживає в 7 великих українських містах, то необхідно бомбонуть ці міста сіма "чистими" ядерними бомбами - і територія України буде звільнена від українського заселення іранцями. В самому Ірані на сьогодні відбувається різке зростання населення, а достатнього "життєвого простору"  для нього не вистачає.
На думку іранців - для майбутнього розселення зростаючого населення Ірану - найкращим чином підійшла би територія України...
Юрко Іллінський, який останні 60 років живе в Арізоні (США) і розмовляє постійно англійською, не міг помилитися в правильному розумінні висловлюваних англійською думок. Він ще відмітив, що молоді іранці розмовляли добротною англійською мовою, а це означає, що вони отримали добру освіту на Заході і довго тусувались в англомовному середовиищі...

ПС.
1.Мені дивно було чути такі речі. До сьогоднішнього дня - я б ніколи не подумав, що з боку Ірану може коли-небудь існувати загроза Україні.
2.Юрко Іллінський  - 79-річний український козарлюга, білоцерківського походження, останні 60 років живе в штаті Аоізона (США), в Україну приїхав, щоб відшуковувати свої генеалогічні корені, які губляться серед реєстрових козаків Гетьманщини, мав честьпокорити недавно Говерлу, найвищу вершину України, а на днях пройшов пішки понад 100 км навколо Шацьких озер. Юрко Іллінський - людина, яка випромінює впевненість в собі, має здоровий вигляд людини 57-60 років (а насправді має 79), переймається проблемами і майбутньою долею України. 

 
Переглядів: 571 | Додав: santa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz