П`ятниця, 17.05.2024, 09:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Мій сайт

Головна » 2010 » Серпень » 24 » Чому в Україні не відбулась асиміляція росіян?
23:54
Чому в Україні не відбулась асиміляція росіян?
Якщо побіжно переглянути різноманітні форуми, на яких заторкується питання відношення росіян до незалежної України, до українців.
І ось, який висновок можна зробити з першого погляду, навіть не сильно копаючись в темі:
Росіяни, які живуть сьогодні в Росії - загалом дружньо, не агресивно настроєні по відношенню і до України і до українців, інтуїтивно відчуваючи мабуть, що, як би там не було, але більш спорідненого народу з російським, ніж український - вони в світі, на цій планеті  ніде не знайдуть.
2.Росіяни, які живуть сьогодні в Україні в своїй основній масі - чомусь люто ненавидять і Україну, і українців, і все українське!
Де ж тут собака зарита? В чому така різниця в поглядах росіян, які постійно живуть в Росії і тих, які мешкають сьогодні в Україні?

І ось тут ми не будемо винаходити велосипед, а скористаємось аргументом відомого українського правозахисника Василя Овсієнка /"Українська правда/:    

з інтерв'ю Василя Овсієнка: "В Україну навезли дуже багато чужорідного і ворожого Україні елементу. Він живе тут спокійно, він ненавидить цю країну".

Коментарі, як кажуть, зайві! Але я прокоментую - Оцей навезений в Україну чужорідний і ворожий елемент - він в Україні "місив", грабував, вбивав, гвалтував Україну і українців. Про це добре пам'ятає цей "навезений елемент". І добре пам'ятають і нащадки цього "навезеного елементу"! Ті нащадки, які сьогодні і правлять в основному в Україні!..

Тобто, як була Україна окупована з 1920 року, то вона і до сьогодні повністю не позбулася деколонізації, дерусифікації. Не проведена люстрація правлячої верстви України...

Стан громадянської війни, в даному разі - "холодної громадянської війни в Україні" - продовжується... А коли він закінчиться - сьогодні скаже лише Сам Господь Бог...   
Переглядів: 425 | Додав: santa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz