П`ятниця, 17.05.2024, 05:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Мій сайт

Головна » 2010 » Серпень » 24
Якщо побіжно переглянути різноманітні форуми, на яких заторкується питання відношення росіян до незалежної України, до українців.
І ось, який висновок можна зробити з першого погляду, навіть не сильно копаючись в темі:
Росіяни, які живуть сьогодні в Росії - загалом дружньо, не агресивно настроєні по відношенню і до України і до українців, інтуїтивно відчуваючи мабуть, що, як би там не було, але більш спорідненого народу з російським, ніж український - вони в світі, на цій планеті  ніде не знайдуть.
2.Росіяни, які живуть сьогодні в Україні в своїй основній масі - чомусь люто ненавидять і Україну, і українців, і все українське!
Де ж тут собака зарита? В чому така різниця в поглядах росіян, які постійно живуть в Росії і тих, які мешкають сьогодні в Україні?

І ось тут ми не будемо винаходити велосипед, а скористаємось аргументом відомого українського правозахисника Василя Овсієнка /"Українська правда/:    

з ... Читати далі »
Переглядів: 424 | Додав: santa | Дата: 24.08.2010 | Коментарі (0)

В російської нації сьогодні справа стоїть так, що росіянам заборонено ставити питання про Російську Державу. Все більше і більше російських патріотів приходить до висновку, що відсутність Російської Держави в рамках політичного конгломерату російськомовних під назвою РФ з 88 регіонів, в кожному з яких наростає суверенізація за національною ознакою місцевих аборигенів і звідки тікають під тиском місцевих націоналістів саме росіяни (а куди їм тікати - ось питання?). Навіть Москва - це вже не оплот росіян . Це вже мегаполіс російськомовних, де вже чисто росіянину стає не зовсім комфортно.
На рівні вищого керівництва РФ  - такої проблеми, як визначення саме Російської Держави  - не стоїть.
Але постає питання - чи довго керівництву РФ вдасться уникати відповіді на поставлене часом питання, на наполегливі вимоги етнічних росіян, - де ж їм сховатись від утисків націоналістів в федеральних об'єктах РФ?
Чи зможе надовго зберегтись "страусина політика" керіництва РФ відносно ц ... Читати далі »
Переглядів: 378 | Додав: santa | Дата: 24.08.2010 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz