Четвер, 02.05.2024, 04:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Мій сайт

Головна » 2010 » Серпень » 26
Недавно в м.Києві в Голосієві Юрко Іллінський випадково підслухав грунтовну розмову англомовних іранців. В розмові іранці вели майже наукову дискусію, якою має бути майбутня доля Території, яка сьогодні називається Україною.
І осьв загальних обрисах зміст цієї розмови. Іранці стверджували, що українське село сьогодні катастрофічно вимирає і ця територія, яку займає українське сільське населення скоро буде звільнена без будь-яких додаткових зусиль.
А ось міста - то тут треба прикласти додаткові зусилля. Оскільки оснона маса українського населення нині проживає в 7 великих українських містах, то необхідно бомбонуть ці міста сіма "чистими" ядерними бомбами - і територія України буде звільнена від українського заселення іранцями. В самому Ірані на сьогодні відбувається різке зростання населення, а достатнього "життєвого простору"  для нього не вистачає.
На думку іранців - для майбутнього розселення зростаючого населення Ірану - найкращим чином підійшла би територія України.. ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: santa | Дата: 26.08.2010 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz